Som jag skrev tidigare inlägg har jag tagit långledigt i helgen och varit nere i stugan. Hur skönt som helst, framförallt för att jag kunnat råda över tiden själv, det har varit min tid. Har gjort precis som och vad jag velat. Ja, förutom de tidiga morgnarna. Doris tyckte vi skulle kliva upp mellan 07.15 och 07.30. Kan säga att det är inte min tanke med en sovmorgon! Men, då fick jag ju tagit tillvara mer av dagen 🙂

Direkt när vi kom ner och jag släppte ut Doris ur bilen sprang hon över till grannen. Suck. Det är ett tag sedan vi varit nere senast och då blir hon lite uppspelt. Så jag fick ju gå dit och hämta henne. Grannen kom ut och vi stod och pratade en stund. Och det visade sig att de hade haft inbrott ca tre veckor tidigare. Mitt på dagen, en onsdag, hade tjuvarna hakat av ett fönster på baksidan och gått in och tagit pengar, smycken, två datorer och lite annat småplock. Visst är det trist! Blir så arg när jag tänker på att folk jobbar hårt för att kunna unna sig de saker de vill ha och så kommer någon lat jävel och bara roffar åt sig. Grrrr. För att inte tala om hur obehagligt det måste vara att någon främmande person varit i ens hem. Och rotat i ens saker. Kränkande. Klart de var ledsna över smyckena som var ärvda, värdet i dem går ju liksom inte att ersätta direkt, men de verkade ta det bra ändå.

Hade inte så jättebra väder helgen, men några bilder blev det iaf. Ska se om jag kan få tid att lägga ut dem imornkväll. Och kanske skriva lite mer, just nu lockar sängen…gäsp.

Annonser